חיפוש
חיפוש

אילו מאכלים לומדים לבשל בקורס טבחות מקצועית?

ענף המסעדנות הוא ענף שמתפתח וגדל משנה לשנה. לכן, מקצועות המטבח נחשבים למבוקשים ויציבים מבחינה תעסוקתית. לאור זאת, חובבי בישול רבים, בוחרים להתמקצע בתחום, וללמוד קורס טבחות, אשר יפתח להם דלתות ויקדם אותם מבחינה מקצועית.

 

מהם תכני הלימוד בקורס בישול וטבחות?

קורס טבחות ובישול של מכללת השף כולל מספר תחומי לימוד:

  • ארוחות בוקר – בחלק זה של הקורס, הסטודנטים יעמיקו בהכנת מאפי בוקר, טארטים, קישים ומאפים מתוקים.
  • עולם הבשר – הסטודנטים ילמדו שיטות בישול מתקדמות, ויעמיקו בטכניקות של אנטומיה ופירוק.
  • אפייה – הסטודנטים ילמדו על תורת הבצקים והלחמים, וגם יכירו את יסודות האפייה.
  • בישולי עמים – הסטודנטים ייחשפו וגם יתנסו בבישול ים תיכוני, בישול איטלקי ובישול של המזרח הרחוק.
  • מסעדנות – בחלק זה של הקורס, יילמדו טכניקות מיוחדות – שיטות חיתוך מקצועיות, טכנולוגיות בישול מיוחדות וטכניקות עבודה עם חומרי גלם.
  • ניהול עסק – אחד המאפיינים הייחודים של קורס טבחות ובישול של מכללת השף, הוא הערך המוסף שניתן לתלמידים על ידי לימוד ניהול עסק. כלומר, הסטודנטים יקבלו הכשרה בנושאי תמחור, בניית תפריט וניהול כלכלי.

קורס בישול

מיהם הסטודנטים בקורס טבחות?

קורס טבחות מתאים למספר סוגי אנשים – אנשים ללא ניסיון קודם בבישול, חובבי בישול וטבחים מתחילים. כלומר, ישנן רמות לימוד שונות, ולכן יש לבחור את הקורס המתאים ביותר לרמתכם.

 

קורס טבחות ובישול של מכללת השף?

קורס טבחות ובישול של מכללת השף הוא קורס טבחות מקצועי ומקיף. קורס זה נמשך 8 חודשים, והוא כולל יום לימודים שבועי. ניתן ללמוד קורס זה באחד מ- 4 סניפים: תל אביב, ירושלים, חיפה או באר שבע. המרצים בקורס הם שפים בעלי שם עולמי, אשר יש להם ניסיון מוכח במסעדנות וגם בייעוץ קולינרי. בסיום הקורס, הבוגרים מקבלים תעודת הסמכה מקצועית, אשר עשויה לפתוח להם דלתות רבות בעולם המסעדנות.

 

למה כדאי לבחור בקורס הטבחות של מכללת השף?

המכללה מציעה חווית לימוד ייחודית, שילוב של תאוריות עיוניות יחד עם שיטות עבודה, רמה גבוהה של לימודים ואפילו סיוע בהשמה לאחר סיום הקורס.

קורס בישול

קורסים נוספים מעולם המטבח

אם אתם מחפשים קורס נוסף שקשור לעולם המטבח, תוכלו לבחור באחד מהקורסים הבאים:

  • קורס בישול למסעדות
  • קורס בשר וקצבות
  • קורס קונדיטוריה ואפייה

 

אילו מאכלים לומדים לבשל בקורס טבחות מקצועית?

כאמור, הקורס מקיף מספר רב של נושאים, ולכן יש מגוון מאכלים שאותם הסטודנטים ילמדו לבשל. בין היתר ניתן למנות את הבאים:

  • מאפי בוקר – מתוקים ומלוחים
  • בישול ים תיכוני
  • בישול איטלקי
  • בשר ודגים
  • בישול מהמזרח הרחוק
  • לחמים

 

לסיכום

קורס טבחות מקצועית הוא קורס שמיועד לחובבי בישול אשר שואפים להתקדם, וללמוד טכניקות עבודה מתקדמות. בקורס, הסטודנטים ילמדו אודות נושאים שונים, וירחיבו את האופקים שלהם בכל הקשור לעולם הבישול.

קורס בישול

אולי יעניין אותך גם

עֵסֶק
כללי
יש לך עסק? כך תייעל אותו

מאחורי כל עסק מצליח עומד מנהל שבוחן בתדירות גבוהה את דרכי ההתייעלות האפשריות שיובילו לשיפור ההתנהלות היום יומית. מדריך זה עולה לרשת, כדי לסייע בהליך

קרא עוד »
פולוסה