חיפוש
חיפוש

3 כללים לכתיבת עבודה סמינריונית

כתיבת עבודה סמינריונית זה לא עניין פשוט. מי שעשו את זה בעבר ידעו להגיד לכם שזהו עניין מורכב שמצריך היכרות עם כל מיני כללים וחוקים. המדריך הנוכחי עולה לרשת כדי להציג בפני כל דורש את 3 הכללים החשובים ביותר שכל אחד צריך לדעת על עבודה סמינריונית. הישארו אתנו ותצאו מומחים רגע לפני שתתחילו ללקט ידע בנושא הנבחר.

 

תכירו תחילה את המומחים שעומדים מאחורי המדריך החשוב הזה

רגע לפני שנציג בפניכם את 2 הכללים לכתיבת עבודה סמינריונית, עליכם לדעת מי אנחנו בכלל (האנשים שכותבים את המדריך). אנו בעלי שני תארים בתחומים שונים ויש לנו לא מעט ידע על כתיבת עבודות מסוג זה. לאחרונה מצאנו את עצמנו מסייעים לסטודנטים בכל הנוגע להתמודדות הנפשית עם ההליך. שכן, רבים מהם חווים לחץ אדיר. במהלך מהסיוע הנפשי שנתנו להם, גילינו שלרבים מהם אין בכלל את הכללים לכתיבת עבודה על הצד הטוב ביותר. לכן, החלטנו לכתוב מדריך מקיף שילווה אותם ויקל עליהם לפני שיתחילו בכתיבת העבודה.

 

כלל מספר 1 לכתיבת עבודה סמינריונית

הכלל ה – 1 שאתם צריכים להכיר רגע לפני שתתחילו בהליך של כתיבת עבודה סמינריונית נוגע להנחיות. כל מרצה שולח הנחיות שונות לכתיבת העבודה. יש מי שיבקשו מכם פונט מסוים, בעוד אחרים יבקשו פונט אחר. מרצה אחד יכול לבקש רווח של 1.5 והשני ידרוש בכלל רווח כפול. שימו לב שאתם קוראים את הכללים של המנחה הנבחר וכותבים את העבודה לפי דרישותיו. שכן, כתיבת עבודה סמינריונית מבלי להכיר את הכלל הזה עלולה להוביל אתכם לפגיעה משמעותית בציון הסופי.

 

כלל מספר 2 לכתיבת עבודה סמינריונית

הכלל ה – 2 שאתם צריכים להכיר נוגע להפחתת מתח. אם אתם מרגישים שהעבודה גורמת לכם להיות מאוד לחוצים, זה הזמן לעצור ולנשום. אם יש לכם אפשרות לקחת חופשה של כמה ימים ממקום העבודה, תעשו זאת. פשוט תפחיתו עומס ואתם תגלו די מהר שהמוח שלכם יתפנה לכתוב את העבודה שנראית לכם בשלב זה מאוד מורכבת.

 

כלל מספר 3 לכתיבת עבודה סמינריונית

הכלל ה – 3 נוגע לחיפוש נכון של מקורות מידע. יש לא מעט סטודנטים שלא מכירים את הכלל הזה והם פונים אל אתרים לא מוכרים שנחשבים ל – "לא אקדמיים" כמו למשל ויקיפדיה. עליכם לרכז מידע אך ורק ממקורות אקדמיים מוסמכים שיציגו בפניכם מאמרים קבילים שנוגעים לנושא שבו אתם עוסקים. הנה כמה דרכים להגיע אל האתרים הללו:

  • באמצעות חיפוש מקיף בגוגל
  • באמצעות שימוש באתר הספרייה של המכללה או האוניברסיטה
  • באמצעות סיוע מצד הספרנית

 

לסיום

עד כאן 3 הכללים שאתם צריכים להכיר כדי שתוכלו לכתוב עבודה סמינריונית על הצד הטוב ביותר. כעת, כשיש לכם את המידע, נותר לכם רק ליישם ולכתוב את העבודה הכי טובה שלכם. שיהיה בהצלחה!

מחשב נייד

 

אולי יעניין אותך גם

פולוסה